Съвети при избор на спалня и гардероб

Съвети при избор на спалня и гардероб


  • Малката спалня е истинско предизвикателство за обзавеждане, но това не означава че не може да бъде уютна и приветлива. Достатъчно е да се възползвате максимално от наличното пространство и да знаете някой подробности, които ще споделим с вас. Те ще ви помогнат да превърнете спалнята в прекрасно място за отдих и релакс.

 

  • Без ненужни вещи

Помислете добре от какво имате нужда в спалнята и какво може да остане в другите стаи. Така например гримовете можете да приберете в шкаф в антрето или в банята, а книгите във всекидневната. Всички дрехи, които няма да използвате през настоящия сезон можете да приберете в ракла или в дрешника в коридора, ако имате такъв. Нека в спалнята да останат само вещите, от които наистина имате нужда.
 

  • Цветовете

Най-доброто решение е да изберете светли цветове. Малката спалня ще изглежда много по-просторна, ако решите да заложите на светлите тонове. Светло сиво, нежно синьо, капучино или бяло – с тези цветове ще създадете усещане за пространство и за светлина. Освен това светлите цветове са много по-успокояващи и подканят към релакс – това ги прави идеалният избор за спалнята.
 

  • Практични и функционални мебели

Освен на размерите и визията, обърнете внимание и на функционалността на мебелите, които избирате. Отделете достатъчно време, за да намерите идеалния спален комплект, който да отговори, както на критериите ви дизайн, така и на условието за практичност.
Най-удачният избор за малката спалня е изчистеният и семпъл дизайн, който създава усещане за елегантност. Правите и изчистени линии ще направят стаята да изглежда по-просторна и приветлива. Огледалата създават същия ефект, така че не се колебайте да комбинирате изчистената визия на мебелите с огледални повърхности – това ще разшири помещението визуално. Избягвайте колкото можете допълнителните декорации и сложните мотиви. Колкото по-изчистен е дизайнът, толкова по-добре.
Друга важна особеност е гардеробът. Той трябва да разполага с достатъчно места за съхранение, за да можете спокойно да подредите дрехите, завивките и спалното бельо, но в същото време не трябва да заема много място. Решението тук е висок гардероб – той е чудесен избор, тъй като заема пространство във височина, като в същото време осигурява достатъчно рафтове за всички принадлежности.

Бъдете практични, не се увличайте по мебели, които няма да са ви удобни!

Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

 

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.