Съвети при избора на детската стая

Съвети при избора на детската стая


 • Детската стая е като оазис, където децата се чувстват в свои води. Там те играят,  учат, спят, сърдят се, плачат, смеят се. Това е тяхното малко местенце, в което са истински господари.
 • Малкото им съзнание не е обременено от предразсъдъци и стереотипи. Въображението им действа на пълни обороти, а желанията понякога може да се сторят много неподходящи на всеки възрастен. И въпреки това - не забравяйте да се вслушате в идеите им. Hай-важно е детето ви да е щастливо и стаята да му бъде удобна.
 • Съществуват много варианти да създадете стая, която детето ви не само ще харесва, но и ще подхожда на ежедневните му навици и характер. От ключово значение е малчуганът да се чувства добре, за да обича да прекарва време там. Разбира се, винаги може да бъдете дръзки, дори и при дизайна на детска стая. По неписано правило - колкото по-шарена бъде тя, толкова по-доволно ще бъде и вашето дете.
 • Ако имате две деца на близка възраст или близнаци и те делят една стая, може да използвате еднакви мебели, но да внесете усещане за самостоятелност и лично пространство. Подходящ вариант за малки пространства са леглата на два етажа - това е една често срещана практика. Доверявайки се на вашето дете, вие си гарантирате една стая, която с ваша помощ може да се превърне в страхотно организирано помещение.
 • Декорирането на тийнейджърска спалня може да е колкото трудно, толкова и приятно. Обзавеждайки я вие ще забележите колко пораснало е детето ви, ще разберете какви са интересите му, какво му носи удоволствие, ще се докоснете до личния му стил, до това, което то смята за красиво.
 • Модерни, семпли и нежни, бледите нюанси се наложиха в интериора на детските стаи. Освен че са универсални, те имат способността да действат успокояващо.
 • Комбинацията от бледи цветове с по-хладни естествени се среща все по-често.

  Родителите избират такава палитра за детските стаи, защото подобни цветови пространства влияят положително на малките им обитатели. Създава се един спокоен и уютен фон за игра, занимания и сън.

 • Елегантните мебели, например, са вечната класика. Те внасят чистота, свежест и стил във всяко помещение, независимо от темата му.

  Разбира се, не всички харесват по-изчистените и едноцветни визии. Имате възможност да експериментирате като придадете малко цвят и настроение на помещението.

  Предлагаме ви оригинални идеи за допълнение и практичност!

Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

ОФИС

 

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.