Съвети при обзавеждането на офис

Съвети при обзавеждането на офис


Офис обзавеждането определя статута на компанията, а също така влияе върху производителността на служителите, микроклимата в екипа, комфорта и безопасността на работния процес.

Следователно към избора на офис обзавеждане трябва да се подхожда обмислено, като се вземат предвид материала за изработка, дизайн, цветови характеристики и  простанството необходимо за офис техниката.

Независимо дали става дума за обзавеждането на офис на малка компания или офис със стотици работни места, винаги започваме с идентификация на вашите потребности и обсъждане на вашите идеи. Следващата стъпка е концептуално планиране на офис пространството, което включва обособяване на функционални зони, селекция и разпределение на офис обзавеждането. Накрая изготвяме цялостен идеен проект, който представяме двумерно и с реалистична тримерна визуализация.

Офис Столът е много важен елемент в обзавеждането.Той не просто трябва да осигурява стабилна основа, докато работим – той трябва да ни предоставя свободата да се движим, докато седим. Защото човешкото тяло не е създадено да стои неподвижно часове наред. Затова изборът на ергономичен офис стол е от изключителна важност за комфорта и продуктивността през работния ден.                                                                      

Заседателната зала или мястото за срещи за дълги разговори е от голямо значение за един екип.Тя трябва да е в достатъчно голямо помещение ,за да има пространство и обособено място за Офис техника и да е удобна за презентации. Посетителските столове трябва да се избират да са меки , удобни и съобразени с дизайна на оборудването.

 

Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

 

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.