Плотове от камък


Плотове и изделия от различни видове камък

Технически камък Belenco

Кварцовите повърхности Belenco са хигиенични свръхмодерни повърхности с непореста структура, висока устойчивост и висококачествени полимери (свързващи вещества), съставени от повече от 90% кварц, с висока устойчивост срещу надраскване, абразия, оцветяване и химикали. Изискващ минимална поддръжка, това е един материал с изключителни характеристики благодарение на техническите и физическите си свойства, което улеснява употребата му при кухненски плотове и плотове за баня, облицовки за подове, стени и фасади, пейки и други специални области на приложение.

Направете запитване 
Технически камък Quarella

Quarella, световен лидер в производството на мраморни, гранитни и кварцови композитни облицовки. Понастоящем групата Quarella гр. Верона / Италия/ е световен лидер в сферата на композитните каменни материали. Повече от 40 години Quarella предлага широка гама от цветове и завършващи покрития. Персоналът на компанията наброява 400 служители, разпределени в пет ултрамодерни производствени съоръжения и две лаборатории за проучване и развитие. Годишният производствен капацитет е около 4 млн. квадратни метра, които се продават във всички държави по света. Благодарение на емоцията и ентусиазма влагани в продуктите, както и благодарение на непрекъснатото търсене на новаторски идеи, групата Quarella е достигнала най-високото равнище във всички сектори както в Италия, така и в чужбина.

Направете запитване 
Технически камък Silestone

Cosentino създава марки, водещи на световните пазари за повърхности за кухни и бани. Сред тези водещи марки се откроява кварцовият бактериостатичен плот Silestone, който е част от изключителния Форум за престижни марки на Испания, състоящ се само от 75 испански марки. През 1990 г. се ражда Silestone, продукт, който съдържа най-доброто от естествения камък и още повече, усъвършенстването. Неоспорима еволюция, като постига бърза престижна позиция сред професионалисти и крайни потребители. Успехът му е бил толкова голям, че се е превърнала в една уникална категория за марка: Бактериостатичния кварцов плот.

Направете запитване 
Гранитогресни плочи Laminam

Laminam е световен иноватор в керамичната индустрия, който първи разработва технологията за масово производство на ултра тънки широкоформатни плочи от гранитогрес. Плочите Laminam са големи, ултра тънки, изключително леки и перфектно плоски. Те са идеални за най-деликатните приложения, които изискват максимална устойчивост и са сред най-предпочитаните продукти за външни фасадни и интериорни обшивки.

Направете запитване 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

ОФИС

 

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.