Уреди


Уреди за вграждане и свободностоящи от различни марки

Liebherr свободностоящи хладилници

Свободностоящите комбинирани хладилник-фризери на Либхер впечатляват с комфортните си екстри и допринасят за здравословния и модерен стил на живот. Хранителните продукти се съхраняват оптимално и щадящо в хладилното отделение, по избор с чекмедже BioFresh-Safe за изключително дълга свежест. Благодарение на технологията NoFrost размразяването вече е в миналото.

Направете запитване 
Liebherr лабораторни хладилници и фризери

Хладилниците и фризерите за приложение в лабораториите и при научноизследователската дейност трябва да изпълняват високи изисквания. С прецизната си електроника и точната до градус температурна настройка лабораторните уреди на Либхер се грижат за отличното поддържане на константна температура. Множество функции и характеристики на оборудването осигуряват възможно най-доброто съхранение на чувствителните субстанции, както и на чувствителните химикали и материали за научноизследователската дейност. Освен това са хладилниците и фризерите са особено издръжливи и икономични в консумацията на електроенергия.

Направете запитване 
Liebherr уреди за вграждане

Либхер предлага богат асортимент от ефективни и комфортни комбинирани хладилник-фризери. Предимството: големият избор от размери на нишите от 122 cm, 158 cm, 178 cm, 203 cm с много иновативни характеристики на оборудването изпълнява почти всяко желание на клиента.

Направете запитване 
Аспиратори Elica

Аспираторите Elica са синоним за ефективност, иновация и дизайн, символ на свобода, способни да се адаптират към съвременните форми във всяка кухня.

Направете запитване 
Мивки и смесители Blanco

Немският производител BLANCO предлага широка гама мивки, смесители и аксесоари, отговарящи на всеки вкус. BLANCO е сред водещите производители на кухненски мивки в международен мащаб. Мивки, смесители, системи за разделно събиране на отпадъци и функционални аксесоари са съобразени перфектно помежду си и представляват хармонично завършен кухненски център. Перфектно съчетаните компоненти- иновативни мивки, съответстващи с тях смесители и функционални системи за разделно събиране на отпадъци повишават комфорта на домакинския труд в кухнята.

Направете запитване 
AEG уреди за вграждане

Уредите за готвене AEG Ви помагат да покажете най-доброто от кулинарните си умения. Индукционните плотове AEG загряват по-бързо, настройките на температурата са лесни и се чистят без усилие! С паровите фурни AEG извеждате готвенето на ново ниво, всички ястия стават още по-вкусни пухкави и сочни отвътре и с хрупката коричка отвън.Време е да се погрижим за любимите си дрехи. Пералните машини AEG остават чувството, че дрехите са чисто нови. Дори и най-специалните материи са изпрани с невероятна нежност и малко енергия.

Направете запитване 
Мивки и смесители Schock

Мивките SCHOCK се състоят от 80% кварц – това е най-твърдата съставна част на гранита и именно заради това ги наричаме “гранитни мивки“. В качеството си на свързващ материал се използва висококачествен акрил. При съединението на акрила с кварца се получава материал 3 пъти по-здрав от натуралния гранит. Разработена и патентована преди повече от 40 години гранитната мивка SCHOCK получава признание за изделие от премиум клас. Повече от 90 действащи патента в сферата на производството на гранитни мивки потвърждават иновационната мощ и уникалност на SCHOCK . Само за 2017 година по света са произведени и продадени повече от 2 милиона мивки на база патентите на SCHOCK . Постоянната инвестиция в иновационни средства и технологии гарантира енергийно ефективно производство и опазването на околната среда.

Направете запитване 
Electrolux уреди за вграждане

За по-добър живот. Проектирано в Швеция. Осланяйки се на шведските ценности и устойчива връзка с природата, Electrolux проектира с ясна цел. Правят всичко, с което могат да се грижат за здравето на нашата планетата и да я запазят за бъдещите поколения. Не само създават кулинарни и вкусови преживявания, както и се грижат за дрехите на всеки клиент, помагат на хората да живеят по-добре, за да могат да изследват и да научават повече.

Направете запитване 
Bosch уреди за вграждане и свободностоящи

Още през 1886 г. Роберт Бош създава работилница в Щутгарт, Германия, само с двама сътрудници. През 2016 г. 375 000 сътрудници празнуват годишнината на нашата компания по целия свят. По време на тези 130 години инженеринг, ориентиран към качеството, компанията се превръща в едно от десетте най-големи предприятия в Германия, работещи в над 150 страни. Наистина история за успеха.

Направете запитване 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

 

гр. София, Военна рампа
ул. Проф. Иван Георгов 3 А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.