Уреди и мивки


Уреди за вграждане и свободностоящи от различни марки

Bosch уреди за вграждане и свободностоящи

Още през 1886 г. Роберт Бош създава работилница в Щутгарт, Германия, само с двама сътрудници. През 2016 г. 375 000 сътрудници празнуват годишнината на нашата компания по целия свят.

Направете запитване 
Electrolux уреди за вграждане

За по-добър живот. Проектирано в Швеция. Основана в Швеция през 1919 от предприемача Аксел Венер-Грен, Electrolux оформя живота към по-добро в продължение на 100 години, като преоткрива преживяванията свързани със страхотния вкус, грижата и благосъстоянието на своите клиенти. 

Направете запитване 
AEG уреди за вграждане

Уредите за готвене AEG Ви помагат да покажете най-доброто от кулинарните си умения. Индукционните плотове AEG загряват по-бързо, настройките на температурата са лесни и се чистят без усилие!

Направете запитване 
Elica Аспиратори

Аспираторите Elica са синоним за ефективност, иновация и дизайн, символ на свобода, способни да се адаптират към съвременните форми във всяка кухня.

Направете запитване 
Blanco Мивки и смесители

Немският производител BLANCO предлага широка гама мивки, смесители и аксесоари, отговарящи на всеки вкус. BLANCO е сред водещите производители на кухненски мивки в международен мащаб.

Направете запитване 
Schock Мивки и смесители

Мивките SCHOCK се произвеждат единствено в Германия в пълно съответствие с изискванията за защита на околната среда. Под висококачествен контрол и стандарт на качеството в SCHOCK обръщат особено внимание на безопасността на своята продукция.

Направете запитване 
Liebherr уреди за вграждане

Либхер предлага богат асортимент от ефективни и комфортни комбинирани хладилник-фризери.

Направете запитване 
Liebherr лабораторни хладилници и фризери

Хладилниците и фризерите за приложение в лабораториите и при научноизследователската дейност изпълняват високи изисквания.

Направете запитване 
Liebherr свободностоящи хладилници

Свободностоящите комбинирани хладилник-фризери на Либхер впечатляват с комфортните си екстри и допринасят за здравословния и модерен стил на живот.

Направете запитване 
Whirlpool уреди за вграждане и свободностоящи

Whirlpool Corporation е американска компания, основана от братята Фред и Лу Ъптън през 1911 г. в Мичиган. Основен производител на домакински уреди в САЩ и един от най-големите в света. Компанията има 70 производствени и научноизследователски центрове по целия свят. В момента контролния пакет акции на компанията са собственост на Италианската компания Indesit.

Направете запитване 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

ОФИС

 

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.