Маси


Трапезни маси с различни плотове и крака

Покажи / скрий филтрите  
Цена

- лева
SORBUS РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел SORBUS ще ви очарова със своите уникален дизайн и функционалност. Масaта е с безкомпромисно качество, със своите елегантни и красиви линии допринася за една изискана атмосфера в трапезарията .

969.00 лв. 
LOOPER

Кръгла маса за хранене за трапезария Looper с основа от прахово боядисан метал и стъклен плот.

334.00 лв. 
BRISTOL

Модел Bristol е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

386.00 лв. 
CARMELO

Модел Carmello е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

435.00 лв. 
AMBROSIO

Модел Ambrosio е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

347.00 лв. 
NICOLAS

Модел Nicolas e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

363.00 лв. 
MOZAMBIK

Модел Mozambik е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

542.00 лв. 
PIXEL 2

Модел Pixel 2 е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

521.00 лв. 
PIXEL

Модел Pixel e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

576.00 лв. 
MORETTI РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Moretti е новото ни предложение за нашите клиенти.Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

854.00 лв. 
GUSTIMO

Модел Gustimo е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

1016.00 лв. 
AVELAR

Модел Avelar e с изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен плот, покрит с ефектна основа, масата ще внесе лукс и стил във вашия интериор. Масата се съчетава прекрасно с различни трапезни столове.

434.00 лв. 
LIVERPOOL

Модел Liverpool е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

496.00 лв. 
OPTICO

Модел Optico е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

808.00 лв. 
BONELLO

Модел Bonello е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

484.00 лв. 
LUNGO

Модел Lungo e с интересна основа и плот от стъкло . Цвета на основата е антично златно, модерен цвят, който заляга категорично от тази година.

645.00 лв. 
CALGARY

Маса за хранене за трапезария Calgary с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФ.

471.00 лв. 
HALIFAX

Маса за хранене за трапезария Halifax с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФ.

534.00 лв. 
ESPOSITO

Модел Esposito e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

500.00 лв. 
TYSON

Модел Tyson e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

529.00 лв. 
DICKSON РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Dickson e ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

570.00 лв. 
BERLIN РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Berlin e с изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен плот, покрит с ефектна основа, масата ще внесе лукс и стил във вашия интериор. Масата се съчетава прекрасно с различни трапезни столове.

647.00 лв. 
TREVOR РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Trevor e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

745.00 лв. 
ANTON

Маса за хранене за трапезария Anton с основа от боядисан метал и стъкло и плот от стъкло.

455.00 лв. 
ALLEGRO

Модел Allegro е с изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен плот, покрит с ефектна основа, масата ще внесе лукс и стил във вашия интериор. Масата се съчетава прекрасно с различни трапезни столове.

313.00 лв. 
BOSTON

Модел Boston е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

970.00 лв. 
CAMBELL РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Cambell е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

687.00 лв. 
CAPITAL РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Capital е с изключително елегантен и солиден дизайн, подчертан от стабилна основа от черен метал и красив плот в цвят на меден дъб, трапезна маса Capital ще внесе лукс и комфорт във вашата трапезария.

854.00 лв. 
CARUZZO

Модел Caruzzo е с изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен плот, покрит с ефектна основа, масата ще внесе лукс и стил във вашия интериор. Масата се съчетава прекрасно с различни трапезни столове.

895.00 лв. 
FERGUSON РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Ferguson e ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

1317.00 лв. 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

 

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.