Маси


Трапезни маси .Широка гама от висококачествени мебели за трапезария в разнообразие от стилове и материали , размери и дизайн.

Покажи / скрий филтрите  
Цена

- лева
Трапезна маса Дария разтегателна

Маса за хранене за трапезария Дария с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФ.

749.00674.00 лв. 
Трапезна маса SORBUS РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел SORBUS ще ви очарова със своите уникален дизайн и функционалност. Масaта е с безкомпромисно качество, със своите елегантни и красиви линии допринася за една изискана атмосфера в трапезарията .

1067.00 лв. 
Трапезна маса LOOPER

Кръгла маса за хранене за трапезария Looper с основа от прахово боядисан метал и стъклен плот.

429.00 лв. 
Трапезна маса CARMELO

Модел Carmello е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

506.00 лв. 
Трапезна маса AMBROSIO

Модел Ambrosio е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

400.00 лв. 
Трапезна маса NICOLAS

Модел Nicolas e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

425.00 лв. 
Трапезна маса MOZAMBIK

Модел Mozambik е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

654.00 лв. 
Трапезна маса PIXEL 2

Модел Pixel 2 е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

615.00 лв. 
Трапезна маса PIXEL

Модел Pixel e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

686.00 лв. 
Трапезна маса MORETTI РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Moretti е новото ни предложение за нашите клиенти.Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

921.00 лв. 
Трапезна маса GUSTIMO

Модел Gustimo е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

1204.00 лв. 
Трапезна маса AVELAR

Модел Avelar e с изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен плот, покрит с ефектна основа, масата ще внесе лукс и стил във вашия интериор. Масата се съчетава прекрасно с различни трапезни столове.

492.00 лв. 
Трапезна маса LIVERPOOL

Модел Liverpool е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

619.00 лв. 
Трапезна маса OPTICO

Модел Optico е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

1001.00 лв. 
Трапезна маса BONELLO

Модел Bonello е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

625.00 лв. 
Трапезна маса LUNGO

Модел Lungo e с интересна основа и плот от стъкло . Цвета на основата е антично златно, модерен цвят, който заляга категорично от тази година.

774.00 лв. 
Трапезна маса CALGARY

Маса за хранене за трапезария Calgary с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФ.

834.00 лв. 
Трапезна маса HALIFAX

Маса за хранене за трапезария Halifax с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФ.

645.00 лв. 
Трапезна маса TYSON

Модел Tyson e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

529.00 лв. 
Трапезна маса DICKSON РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Dickson e ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

699.00 лв. 
Трапезна маса BERLIN РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Berlin e с изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен плот, покрит с ефектна основа, масата ще внесе лукс и стил във вашия интериор. Масата се съчетава прекрасно с различни трапезни столове.

847.00 лв. 
Трапезна маса TREVOR РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Trevor e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

996.00 лв. 
Трапезна маса ANTON

Маса за хранене за трапезария Anton с основа от боядисан метал и стъкло и плот от стъкло.

458.00 лв. 
Трапезна маса ALLEGRO

Модел Allegro е с изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен плот, покрит с ефектна основа, масата ще внесе лукс и стил във вашия интериор. Масата се съчетава прекрасно с различни трапезни столове.

329.00 лв. 
Трапезна маса BOSTON

Модел Boston е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

973.00 лв. 
Трапезна маса CAMBELL РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Cambell е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

871.00 лв. 
Трапезна маса CAPITAL РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Capital е с изключително елегантен и солиден дизайн, подчертан от стабилна основа от черен метал и красив плот в цвят на меден дъб, трапезна маса Capital ще внесе лукс и комфорт във вашата трапезария.

1163.00 лв. 
Трапезна маса CARUZZO

Модел Caruzzo е с изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен плот, покрит с ефектна основа, масата ще внесе лукс и стил във вашия интериор. Масата се съчетава прекрасно с различни трапезни столове.

918.00 лв. 
Трапезна маса FERGUSON РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Ferguson e ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

1779.00 лв. 
Трапезна маса FARREL РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Farrel е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

1299.00 лв. 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

ОФИС

Среща  с предварителна

уговорка и записан час.

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.