Маси


Трапезни маси с различни плотове и крака

Покажи / скрий филтрите  
Цена

- лева
Трапезна маса SORBUS РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел SORBUS ще ви очарова със своите уникален дизайн и функционалност. Масaта е с безкомпромисно качество, със своите елегантни и красиви линии допринася за една изискана атмосфера в трапезарията .

969.00 лв. 
Трапезна маса LOOPER

Кръгла маса за хранене за трапезария Looper с основа от прахово боядисан метал и стъклен плот.

334.00 лв. 
Трапезна маса BRISTOL

Модел Bristol е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

396.00 лв. 
Трапезна маса CARMELO

Модел Carmello е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

447.00 лв. 
Трапезна маса AMBROSIO

Модел Ambrosio е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

347.00 лв. 
Трапезна маса NICOLAS

Модел Nicolas e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

363.00 лв. 
Трапезна маса MOZAMBIK

Модел Mozambik е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

542.00 лв. 
Трапезна маса PIXEL 2

Модел Pixel 2 е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

521.00 лв. 
Трапезна маса PIXEL

Модел Pixel e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

576.00 лв. 
Трапезна маса MORETTI РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Moretti е новото ни предложение за нашите клиенти.Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

854.00 лв. 
Трапезна маса GUSTIMO

Модел Gustimo е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

1016.00 лв. 
Трапезна маса AVELAR

Модел Avelar e с изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен плот, покрит с ефектна основа, масата ще внесе лукс и стил във вашия интериор. Масата се съчетава прекрасно с различни трапезни столове.

434.00 лв. 
Трапезна маса LIVERPOOL

Модел Liverpool е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

496.00 лв. 
Трапезна маса OPTICO

Модел Optico е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

808.00 лв. 
Трапезна маса BONELLO

Модел Bonello е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

496.00 лв. 
Трапезна маса LUNGO

Модел Lungo e с интересна основа и плот от стъкло . Цвета на основата е антично златно, модерен цвят, който заляга категорично от тази година.

645.00 лв. 
Трапезна маса CALGARY

Маса за хранене за трапезария Calgary с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФ.

484.00 лв. 
Трапезна маса HALIFAX

Маса за хранене за трапезария Halifax с основа от прахово боядисан метал и плот от МДФ.

534.00 лв. 
Трапезна маса ESPOSITO

Модел Esposito e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

513.00 лв. 
Трапезна маса TYSON

Модел Tyson e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

529.00 лв. 
Трапезна маса DICKSON РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Dickson e ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

534.00 лв. 
Трапезна маса BERLIN РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Berlin e с изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен плот, покрит с ефектна основа, масата ще внесе лукс и стил във вашия интериор. Масата се съчетава прекрасно с различни трапезни столове.

664.00 лв. 
Трапезна маса TREVOR РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Trevor e eфектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност! Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

745.00 лв. 
Трапезна маса ANTON

Маса за хранене за трапезария Anton с основа от боядисан метал и стъкло и плот от стъкло.

455.00 лв. 
Трапезна маса ALLEGRO

Модел Allegro е с изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен плот, покрит с ефектна основа, масата ще внесе лукс и стил във вашия интериор. Масата се съчетава прекрасно с различни трапезни столове.

313.00 лв. 
Трапезна маса BOSTON

Модел Boston е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

973.00 лв. 
Трапезна маса CAMBELL РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Cambell е ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

693.00 лв. 
Трапезна маса CAPITAL РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Capital е с изключително елегантен и солиден дизайн, подчертан от стабилна основа от черен метал и красив плот в цвят на меден дъб, трапезна маса Capital ще внесе лукс и комфорт във вашата трапезария.

854.00 лв. 
Трапезна маса CARUZZO

Модел Caruzzo е с изключително елегантен и красив дизайн, подчертан от изящен плот, покрит с ефектна основа, масата ще внесе лукс и стил във вашия интериор. Масата се съчетава прекрасно с различни трапезни столове.

918.00 лв. 
Трапезна маса FERGUSON РАЗТЕГАТЕЛНА

Модел Ferguson e ефектна трапезна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

1317.00 лв. 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

 

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.