Мека мебел


Меката мебел е една важна част от нашия дом , трябва да е комфортна, стилна и практична.

Модулен диван Велвет

Елегантен модел на метални крака. Произвежда се като диван с два подлакътника и като ъглов вариант. Ъглов диван "Велвет" предлага място за релакс и посрещане на гости.

1805.00 лв. 
Ъглов неразтегателен диван Торино

Ъгловият диван " ТОРИНО " е изработен на здрава метална основа и умело съчетание от шперплат , ПДЧ и иглолистен дървен материал.

3218.00 лв. 
Модулен диван Салерно

Модулна система "Салерно"е изработена на здрава масивна основа и умело съчетание от шперплат , ПДЧ и иглолистен дървен материал. Състои се от 5 различни модула , посредством които може да направите различни конфигурации и размери .

3628.00 лв. 
Модулна система Римини

Модулна система "Римини" е изработена на здрава метална основа и умело съчетание от шперплат , ПДЧ и иглолистен дървен материал. Състои се от 5 различни модула , посредством които може да направите различни конфигурации и размери.

4411.00 лв. 
Модел Слава

Модел Слава е изработен на здрава масивна основа и умело съчетание от шперплат , ПДЧ и иглолистен дървен материал.

1579.00 лв. 
Модел Сан Ремо

Холна гарнитура Сан Ремо - красива мека мебел с интересна форма и дизайн, с прецизно изчислена конструкция. Точно поради правилния подход в конструкцията добрата мебел позволява на умореното тяло да се отпусне и отпочине добре.

2938.00 лв. 
Ъглов разтегателен диван Аруба

Разтегателен ъглов диван АРУБА - много функции, съчетани в едно! Мек и удобен диван с механизъм на облегалната възглавница с корекция на дълбочината.

2988.00 лв. 
Ъглов разтегателен диван Верона

Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. А трите допълнителни възглавници над облегалката могат да се изправят и да дават допълнителна височина и комфорт.

2710.00 лв. 
Ъглов разтегателен диван Рино

Модел Рино е модерен и функционален ъглов диван. Когато се върнете в дома и искате да се отърсите от напрежението и умората на деня, то най- лесно е да се излегнете на ъгловия диван Рино.

3093.00 лв. 
Диван и фотьойл Парадайс

Модел Парадайс е с изключителна функция за сън ! Той лесно се превръща в любимо място за цялото семейство. Дизайн - омекотени и изчистени форми, непреходни във времето.

3164.00 лв. 
Ъглов разтегателен диван Хавана

Модерна, функционална и луксозна визия.Изчистените му, леко заоблени форми, го правят подходящ за всеки интериор.

3073.00 лв. 
Ъглов разтегателен диван Вива

Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн.

3501.00 лв. 
Ъглов неразтегателен диван Вива

Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн.

3386.00 лв. 
Ъглов разтегателен диван Лимбо

Ъглов диван "ЛИМБО" - Перфектна визия, изчистени и в същото време омекотени форми. Елегантно и функционално - само с едно движение се превръща в удобно място за отмора и сън.

1992.00 лв. 
Модулен диван МОД

Спираща дъха модулна система "МОД". Невероятно комфортен, елегантен, съвременен дизайн с прави, но в същото време издути и омекотени форми. Диваните "МОД" се изработват в няколко размера, с или без подлакътник , достойно да заеме място и в най-изискания съвременен дом.

1770.00 лв. 
Ъглов разтегателен диван Пантограф

Моделът Пантограф е мека мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. А трите възглавници елегантно капитонирани му придават изящен и неподправен стил.

1672.00 лв. 
Разтегателен диван Монте

Изчистени и правилни форми правят модел Монте подходящ за всеки интериор. Трите възглавници са елегантно капитонирани и му придават изящен и неподправен стил.

1766.00 лв. 
Разтегателен диван Пантограф

Моделът Пантограф е мека мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. А трите възглавници елегантно капитонирани му придават изящен и неподправен стил.

1646.00 лв. 
Ъглов разтегателен диван Родстар

Модерна, функционална и луксозна. Диван Родстар е мека мебел с високо пространство под дивана и малки външни размери.

1809.00 лв. 
Ъглов разтегателен диван Парадайс

Диванът лесно се превръща в любимо място за цялото семейство. Дизайн - омекотени и изчистени форми, непреходни във времето.

3254.00 лв. 
Модел Честър

Непреходна класика и стил са съчетани в този модел мека мебел - диван "ЧЕСТЪР". С този модел ще внесете лукс и елегантност във вашия дом, хотел, заведение и офис като създадете приятен и интригуващ интериор.

2286.00 лв. 
Модел Open

Леко и удобно, с няколко движения, флип механизмът добавя допълнително пространство за сън за вас или вашите гости.

2503.00 лв. 
Модел Токио

Диванът лесно се превръща в любимо място за цялото семейство. Дизайн - омекотени и изчистени форми, непреходни във времето.

2171.00 лв. 
Модел Чил Аут

Диванът лесно се превръща в любимо място за цялото семейство. Дизайн - омекотени и изчистени форми, непреходни във времето

2363.00 лв. 
Модел Vip Plus

Диванът лесно се превръща в любимо място за цялото семейство. Дизайн - омекотени и изчистени форми, непреходни във времето.

1783.00 лв. 
Модел Vip

Диванът лесно се превръща в любимо място за цялото семейство. Дизайн - омекотени и изчистени форми, непреходни във времето.

1846.00 лв. 
Модел GALA

Ъглов диван GALA в цвят тюркоаз, представлява компактно, комфортно и изключително удобно решение за Вашата всекидневна и хол. Моделът има подсилен метален корпус, седалищна част от Зиг Заг система и мемори пяна. Моделът гарантира мекота и комфорт за Вас и вашето семейство.

1979.00 лв. 
Модел SANTA FE

Ъглов диван SANTA FE в цвят кафяво и жълто, представлява компактно, комфортно и изключително удобно решение за Вашата всекидневна и хол. Разполага с 3 места за сядане, механизъм за сън и ракла. Моделът има подсилен метален корпус, седалищна част от Зиг- Заг система и мемори пяна. Моделът гарантира мекота и комфорт за Вас и Вашето семейство.

1579.00 лв. 
Модел Малиция Комфорт

С приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия. С осезаем комфорт и неприсъща функционалност, Диван Малиция Комфорт изразява Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома.

2712.00 лв. 
Модел Бохеми

С приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия. С осезаем комфорт и неприсъща функционалност, Диван Бохеми изразява Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома.

2999.00 лв. 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

ОФИС

 

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.