Матраци


Ежемесечно различните марки производители и вносители на матраци правят промоции. Цените са без указаните. Направете запитване, след като си изберете модел и размер.

Покажи / скрий филтрите  
Цена

- лева
MAGNIPROTECT

Среден по твърдост матрак с ядро от два вида пяна и иновативен антивирусен текстил. Гаранция безсрочна.

Направете запитване 
MAGNISTRETCH

Magnistretch е матрак със средна твърдост и иновативно ядро. Специални прорези в пяната разтягат гръбнака и успокояват напрежението в гърба. Безкрайна гаранция

Направете запитване 
MAGNI GRANDE

Magni Grаnde е твърд матрак със стилен флорентински дизайн и мемори пяна от едната страна.Гаранция 25 години.

Направете запитване 
MAGNIGEL DUAL

Magnigel Dual е мек матрак - изключителна комбинация от три вида пяна и Dual Core® система с възможност за избор на предпочитана твърдост. Безкрайна гаранция.

Направете запитване 
NATURCOMFORT DELUXE

Naturcomfort Deluxe е твърд матрак с изключителна дебелина, екологичен текстил и мемори пяна. Безкрайна гаранция.

Направете запитване 
ARMONIA DUAL

Armonia Dual e средно твърд матрак с впечатляващ италиански дизайн. Вграден топ матрак от Memory FoamHD® и Dual Core® технология, позволяваща избор на различни нива на комфорт и твърдост в един матрак. Безкрайна гаранция.

Направете запитване 
ARTE

Arte е средномек матрак с ядро от високоеластична пяна и с 2см обемен слой Мемори пяна от едната страна на калъфа. Гаранция 25 години.

Направете запитване 
COMFORT DUAL

Comfort Dual е матрак с иновативната Dual Core технология, мемори пяна и терморегулиращ текстил. Безкрайна гаранция.

Направете запитване 
DAYTONA TONINO LAMBORGHINI

Daytona by Tonino Lamborghini e матрак със средна твърдост, комбиниращ твърда високоеластична пяна, мемори пяна и дизайнерски текстил. Безкрайна гаранция.

Направете запитване 
DIAMANTE DUAL

Diamante Dual е средномек матрак с многопластово ядро от четири вида високотехнологична пяна. Калъф с терморегулиращ текстил и иновативна Dual Core технология. Безкрайна агранция.

Направете запитване 
RIVIERA BY PIERRE CARDIN

Riviera е умерено твърд матрак с текстил на Pierre Cardin. Мемори пяна и възможност за избор на по-твърда и по-мека страна. Безкрайна гаранция.

Направете запитване 
SILVERCARE

Silvercare е умерено твърд матрак със слой мемори пяна за по-меко усещане и антиалергичен текстил със сребърни влакна. Гаранция 25 години.

Направете запитване 
TERRA DUAL

Terra Dual разполага с Dual Core технология и съчетава две твърдости в един матрак. Memory Foam HD отнема напрежението, а текстилът с бамбукови влакна гарантира хигиенна среда. 3D мрежест борд осигурява постоянен приток на въздух. Безкрайна гаранция.

Направете запитване 
VIRTUOSO

Virtuoso e средно-мек матрак съчетаващ високотехнологични материали и луксозни природни материали. Лятна и зимна страна за истински, ненадминат комфорт. Безкрайна гаранция.

Направете запитване 
BABY PIERRE CARDIN

Ортопедичен бебешки матрак с дизайн с марка Pierre Cardin, лятна и зимна страна. Гаранция 5 години.

Направете запитване 
FIABA BAMBOO

Ортопедичен бебешки матрак с естествен текстил от памук и бамбук. Гаранция 5 години.

Направете запитване 
ADRY COOL HYBRID

Матракът Adry Cool e иновативен матрак от колекцията на TED, който прави нощите прохладни и превръща събраното през деня напрежение в сладък и спокоен сън. Гаранция 8 години.

Направете запитване 
ALOE SLEEP CARE

Специално създаден за любителите на непружинни матраци с профилираната сърцевина и приятен масажиращ ефект. Гъвкава опора, като разпределя тежестта на тялото равномерно. Гаранция 5 години.

Направете запитване 
ALOE SPRING

Матракът Aloe Spring от колекцията на TED Bed е матрак, който съчетава в едно - удивителен комфорт и изключителна опора. Благодарение на мемори пяната , екстрактите от популярното и много полезно растение „Алое Вера“ този модел ще ви изненада с неподправен комфорт по време на сън. Гаранция 8 години.

Направете запитване 
АSTREA ORTHO

Медицинско изделие с регистрация BG/CA01/MD0019/22.07.2019 Astrea Ortho е ортопедичен матрак, който комбинира иновативни технологии и качествени материали, с по-голяма плътност и допълнително подсилване, за да се постигне оптимална ортопедична поддръжка и удобство при спане, дори при хора с по-голямо тегло. Гаранция 8 години.

Направете запитване 
COOL SILVER SENSE

Матрак Cool Silver Sense е нашето НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ от Сребърна колекция и уверяваме Ви- той е чудесен, тематичен летен избор. Но всъщност тайната на този матрак е, че той осигурява отлична терморегулация през нощта във всеки един сезон. Гаранция 5 години.

Направете запитване 
CYDONIA

Модел с пищен дизайн, внушителна височина и услужливо вградени топери от двете страни, който Ви осигурява дълбок и ефективен възстановителен сън и невероятен комфорт. Ядрото на матрака е изработено по интелигентната и прецизна i-Springs Super Comfort технология, със 7-зонова адаптивна система, която разпределя равномерно тежестта на тялото, осигурява ергономична опора и неограничена свобода на движенията. Гаранция 15 години.

Направете запитване 
FAVORITE NOVA ДВУЛИЦЕВ

TED ви представя Favourite Nova Orthopedic, матрак от колекцията на TED Bed. Ортопедичен матрак, регистриран от Българска агенция по лекарствата. Този изключителен матрак се отличава с най-високо качество, гарантирано от лаборатории LGА, Германия. Favourite Nova Orthopedic е практичен и удобен матрак и е най-продаваният модел в този клас матраци. Гаранция 10 години.

Направете запитване 
ЕXCLUSIVE MEMORY SILVER

Матракът Exclusive Memory Silver е висококачествен двулицев матрак с уникални по рода си ортопедични свойства. Този висококласен матрак гарантира правилното позициониране на гръбначния стълб по време на сън. Гаранция 8 години.

Направете запитване 
MATTERRA

С отличната си структура и атрактивен дизайн матракът Matterra от колекцията на TED BED е предпочитано допълнение към всяка модерна спалня. Вграденият погасител разпръсква от повърхността на матрака в концентрична зависимост вредните геомагнитни вълни. Matterra е лабораторно тестван в център за квантова медицина и е патентован матрак с международен патент. Гаранция 10 години.

Направете запитване 
NORD STAR

Аристократичен лукс и комфорт са характеристиките на този елегантен продукт, създаден за ценителите на пълноценния сън и изтънчения дизайн.Топ матракът, вграден от едната страна, представлява хибридна конструкция от комфортни първокачествени материали: перфориран латекс с изключителна еластичност, иновативна NeroPur™ пяна с екстракт от нероли (портокалов цвят) и фини nanopocket пружинки.Гаранция 15 години.

Направете запитване 
MEMO OPTIMA

Memo Optima е нашето ново предложение за любителите на меката, уютна и комфортна прегръдка на мемори пяната. Хибридното ядро е съставено от стотици индивидуално пакетирани пружинки, които разпределят равномерно тежестта на тялото и осигуряват ергономична опора. Гаранция 10 години.

Направете запитване 
NUVOLA

Матрак Nuvola е перфектно съчетание на оптимална ортопедична опора, балансиран комфорт и впечатляваща модерна визия. Продукт от висок клас с интегрирана Duo Adapt система от двоен 7-зонов микропокет – позволява наслагване на опорни точки подобно на многослойните скандинавски системи за сън, което прави поддръжката още по-адаптивна и реагираща на натиск. Гаранция 15 години.

Направете запитване 
TIRENA POLYFLEX

Двулицев матрак Тирена е типичен представител на линия матраци масово използвани в Европа. Задоволява напълно нуждите на клиенти, готови да платят не много, но да получат почти всичко. На практика, модела притежава всичко необходимо за дълбок и релаксиращ сън.

Направете запитване 
LAGO MEMORY

Двулицев матрак Лаго Memory е продукт на модерното технологично оборудване. Регистриран за полезен модел от Патентно ведомство със свидетелство № 1829.

Направете запитване 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

ОФИС

Среща  с предварителна

уговорка и записан час.

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.