Полилеи / Пендели


Модел TARBES - 94191

Полилей в класически VINTAGE стил от серия Осветителни тела TARBES с каталожен номер 94191 на популярният производител на осветление и осветителни тела EGLO Австрия. VINTAGE осветление изключително подходящо като полилей за трапезария, VINTAGE полилей за хол, осветление за къща в класически индустриален стил, VINTAGE полилей за ресторант или кафе.

155.00 лв. 
Модел TARBES - 94189

Полилей в класически VINTAGE стил от серия Осветителни тела TARBES с каталожен номер 94189 на популярният производител на осветление и осветителни тела EGLO Австрия. VINTAGE осветление изключително подходящо като полилей за трапезария, VINTAGE полилей за хол, осветление за къща в класически индустриален стил, VINTAGE полилей за ресторант или кафе.

159.00 лв. 
Модел BALI - 31450408

Полилей в класически стил с арматура от метал от серия VINTAGE Осветление BALI с каталожен номер 31450408 на марка Nino Leuchten от Германия. Висящо осветление в индустриален стил подходящо за дома като полилей над маса в трапезария, осветление за всекидневна стая, полилей за спалня или осветление за заведение. Не пропускайте да добавите подходящ консуматив от нашите предложения за LED крушки.

190.00 лв. 
Модел LONCINO - 49496

Полилей в класически VINTAGE стил от серия Осветителни тела LONCINO с каталожен номер 49496 на популярният производител на осветление и осветителни тела EGLO Австрия. VINTAGE осветление изключително подходящо като полилей за трапезария, VINTAGE полилей за хол, осветление за къща в класически индустриален стил, VINTAGE полилей за ресторант или кафе.

309.00 лв. 
Модел PRIDDY - 49465

Полилей в класически VINTAGE стил от серия Осветителни тела PRIDDY с каталожен номер 49465 на популярният производител на осветление и осветителни тела EGLO Австрия. VINTAGE осветление изключително подходящо като полилей за трапезария, VINTAGE полилей за хол, осветление за къща в класически индустриален стил, VINTAGE полилей за ресторант или кафе.

148.00 лв. 
Модел DIAMOND - 7323-3BK

Изключително ефектен интериорен Полилей в класически индустриален стил от серия Осветителни тела DIAMOND с каталожен номер 7323-3BK на популярната марка Searchlight от Англия. Прекрасно VINTAGE осветление за всяка къща или апартамент с интериор в индустриален стил, като VINTAGE полилей за всекидневна стая, полилей над маса в трапезария, VINTAGE осветление за спалня или полилей за ресторант и кафе. За напълно автентична визия не пропускайте да изберете консумативи от нашите предложения за LED Filament крушки във VINTAGE стил.

497.00 лв. 
Модел ACA DECOR - EG843P40B

Изключително ефектен интериорен пендел в ретро VINTAGE стил от серия Осветителни тела ACA DECOR с каталожен номер EG843P40B на популярната марка Aca Lighting от Гърция. Прекрасно ретро Осветление за всяка къща или апартамент с интериор в класически ретро стил, като VINTAGE пендел за всекидневна стая, ретро пендел над маса в трапезария, VINTAGE осветление за спалня или пендел за ресторант и кафе. За напълно автентична визия не пропускайте да изберете консумативи от нашите предложения за LED Filament крушки.

216.00 лв. 
Модел ACA DECOR - HL45843P40B

Изключително ефектен Полилей в класически индустриален стил от серия VINTAGE Осветителни тела ACA DECOR с каталожен номер HL45843P40B на марка ACA Lighting от Гърция. Осветително тяло, което ще придаде неповторима ретро визия на всеки VINTAGE интериор като осветление за всекидневна стая, висящ VINTAGE полилей над маса в трапезария и кухня или осветление за спалня. Осветителното тяло със своята ефектна визия е подходящо и като осветление за ресторант, бар или кафе. Не пропускайте да изберете подходящ консуматив от нашите предложения за крушки.

178.00 лв. 
Модел SLINKY - 7793BK

Изключително ефектен интериорен Полилей в класически индустриален VINTAGE стил от серия Осветителни тела SLINKY с каталожен номер 7793BK на популярната марка Searchlight от Англия. Прекрасно осветление за всяка къща или апартамент с интериор в индустриален стил, като VINTAGE полилей за всекидневна стая, полилей над маса в трапезария, VINTAGE осветление за спалня или полилей за ресторант и кафе. За напълно автентична визия не пропускайте да изберете консумативи от нашите предложения за LED Filament крушки във VINTAGE стил.

395.00 лв. 
Модел SLINKY - 7973BK

Изключително ефектен интериорен Полилей в класически индустриален VINTAGE стил от серия Осветителни тела SLINKY с каталожен номер 7973BK на популярната марка Searchlight от Англия. Прекрасно осветление за всяка къща или апартамент с интериор в индустриален стил, като VINTAGE полилей за всекидневна стая, полилей над маса в трапезария, VINTAGE осветление за спалня или полилей за ресторант и кафе. За напълно автентична визия не пропускайте да изберете консумативи от нашите предложения за LED Filament крушки във VINTAGE стил.

310.00 лв. 
Модел HEXA - 4784-4BK

Изключително ефектен интериорен Полилей в класически индустриален VINTAGE стил от серия Осветителни тела HEXA с каталожен номер 4784-4BK на популярната марка Searchlight от Англия. Прекрасно осветление за всяка къща или апартамент с интериор в индустриален стил, като VINTAGE полилей за всекидневна стая, полилей над маса в трапезария, VINTAGE осветление за спалня или полилей за ресторант и кафе. За напълно автентична визия не пропускайте да изберете консумативи от нашите предложения за LED Filament крушки във VINTAGE стил.

244.00 лв. 
Модел CRATE - 4634BK

Изключително ефектен интериорен Полилей в класически индустриален VINTAGE стил от серия Осветителни тела CRATE с каталожен номер 4634BK на популярната марка Searchlight от Англия. Прекрасно осветление за всяка къща или апартамент с интериор в индустриален стил, като VINTAGE полилей за всекидневна стая, полилей над маса в трапезария, VINTAGE осветление за спалня или полилей за ресторант и кафе. За напълно автентична визия не пропускайте да изберете консумативи от нашите предложения за LED Filament крушки във VINTAGE стил.

479.00 лв. 
Модел FINESSE - 4513-3BK

Изключително ефектен интериорен Полилей в класически индустриален VINTAGE стил от серия Осветителни тела FINESSE с каталожен номер 4513-3BK на популярната марка Searchlight от Англия. Прекрасно осветление за всяка къща или апартамент с интериор в индустриален стил, като VINTAGE полилей за всекидневна стая, полилей над маса в трапезария, VINTAGE осветление за спалня или полилей за ресторант и кафе. За напълно автентична визия не пропускайте да изберете консумативи от нашите предложения за LED Filament крушки във VINTAGE стил.

310.00 лв. 
Модел CHASSIS - 7335-5BK

Изключително ефектен интериорен Полилей в индустриален стил от серия Осветителни тела CHASSIS с каталожен номер 7335-5BK на популярната марка Searchlight от Англия. Прекрасно осветление за всяка къща или апартамент с интериор в класически стил, като VINTAGE полилей за всекидневна стая, полилей над маса в трапезария, VINTAGE осветление за спалня или полилей за ресторант и кафе. За напълно автентична визия не пропускайте да изберете консумативи от нашите предложения за LED Filament крушки.

508.00 лв. 
Модел CARTWHEEL - 8912-12BK

Класически Полилей от ковано желязо на марка Searchlight Англия от серия Осветителни тела CARTWHEEL с каталожен номер 8912-12BK. Осветително тяло старинен полилей в провинциален стил подходящ за битов интериор като полилей от ковано желязо за всекидневна стая, висящо осветление над маса в трапезария, полилей за спалня или ефектно осветление за хотел и заведение. Не пропускайте да изберете подходящ консуматив от нашите предложения за LED Filament крушки.

960.00 лв. 
Модел CARTWHEEL - 8905-5BK

Класически Полилей от ковано желязо на марка Searchlight Англия от серия Осветителни тела CARTWHEEL с каталожен номер 8905-5BK. Осветително тяло старинен полилей в провинциален стил подходящ за битов интериор като полилей от ковано желязо за всекидневна стая, висящо осветление над маса в трапезария, полилей за спалня или ефектно осветление за хотел и заведение. Не пропускайте да изберете подходящ консуматив от нашите предложения за LED Filament крушки.

576.00 лв. 
Модел LEITUNG - 67710

Висящ пендел в класически индустриален стил от серия VINTAGE Осветителни тела LEITUNG с каталожен номер 67710 на популярната марка Fischer & Honsel. VINTAGE пендел подходящ като висящо Осветление за всеки дом над интериорна маса в кухня и трапезария, пендел за всекидневна стая и осветление за ресторант, бар и кафе. Осветителното тяло при желание бихте могли да комбинирате с осветителни тела от същата серия и стил. За напълно автентична визия не пропускайте да добавите подходящи консумативи от нашите предложения за LED Filament крушки.

180.00 лв. 
Модел LEITUNG - 67711

Висящ Полилей в класически индустриален стил от серия Осветителни тела LEITUNG с каталожен номер 67711 на популярната марка Fischer & Honsel. VINTAGE полилей подходящ като осветление за всеки дом, хотел или заведение над интериорна маса в кухня и трапезария или полилей за всекидневна стая и спалня. Осветителното тяло при желание бихте могли да комбинирате с осветителни тела от същата серия и стил. За напълно автентична визия не пропускайте да добавите подходящи консумативи от нашите предложения за LED Filament крушки.

306.00 лв. 
Модел LEITUNG - 67712

Висящ Полилей в класически индустриален стил от серия Осветителни тела LEITUNG с каталожен номер 67712 на популярната марка Fischer & Honsel. VINTAGE полилей подходящ като осветление за всеки дом, хотел или заведение над интериорна маса в кухня и трапезария или полилей за всекидневна стая и спалня. Осветителното тяло при желание бихте могли да комбинирате с осветителни тела от същата серия и стил. За напълно автентична визия не пропускайте да добавите подходящи консумативи от нашите предложения за LED Filament крушки.

441.00 лв. 
Модел BENETT - 60446

Висящ от таван пендел в индустриален стил от серия Осветителни тела BENETT с каталожен номер 60446 на популярната марка Fischer & Honsel от Германия. VINTAGE Осветление подходящо като висящ от таван пендел за осветление над маса в трапезария, ефектно осветление за всекидневна стая и спалня или осветление, което ще придаде невероятен уют при осветяване на ресторант, бар и кафе. За автентична визия не пропускайте да комбинирате с нашите предложения за LED Filament крушки.

312.00 лв. 
Модел HONEYBOURNE - 43108

Ефектен Полилей с абажури от метал в ретро Cottage Chic стил от серия Осветителни тела HONEYBOURNE с каталожен номер 43108 на популярната марка EGLO от Австрия. Ретро осветително тяло стилно допълнение към старинен интериор, което можете да комбинирате с висящ пендел от същата серия като перфектно осветление за класическа селска къща, класически полилей за осветление над маса в трапезария, ефектно осветление за спалня или осветление, което ще придаде невероятен уют при осветяване на ресторант, бар и кафе. Не пропускайте да комбинирате с нашите предложения за LED крушки.

271.00 лв. 
Модел RAMPSIDE - 43195

Полилей с изключително ефектен дизайн в популярният VINTAGE стил от серия Осветителни тела RAMPSIDE с каталожен номер 43195 на марка EGLO от Австрия. Полилей в индустриален стил, който ще придаде атрактивна и неповторима визия на всеки VINTAGE интериор като локално осветление над маса в кухня и трапезария, акцентиращо осветление във всекидневна стая, полилей за спалня или осветление над бар. Осветителното тяло е изключително подходящо и като осветление за ресторант и кафе. За напълно автентична визия не пропускайте да добавите подходящи консумативи от нашите предложения за LED Filament крушки.

272.00 лв. 
Модел BLACKWATER - 43093

Полилей в класически индустриален стил от серия VINTAGE Осветителни тела BLACKWATER на марка EGLO от Австрия с каталожен номер 43093. Уникално и ефектно осветление, което можете да комбинирате за напълно автентична визия с подходящ консуматив от нашите предложения за LED Filament крушки, и което да използвате при осветяване на всекидневна стая или като полилей над маса в трапезария и над бар. Осветителното тяло е изключително подходящо и като осветление за ресторант, бар и кафе.

317.00 лв. 
Модел HORNWOOD - 43045

Стилен и ефектен висящ Полилей от серия VINTAGE осветителни тела HORNWOOD на популярната марка EGLO от Австрия с каталожен номер 43045. Висящо от таван осветление в индустриален стил, което ще придаде завършена визия на всеки интериор във VINTAGE стил, и коeто бихте могли да комбинирате с Настолна лампа от същата серия и подходящo като локално осветление над маса в кухня и трапезария, полилей за всекидневна стая или спалня. Не пропускайте да изберете подходящи консумативи от нашите предложения за крушки.

253.00 лв. 
Модел TOWNSHEND 5 - 43133

Ефектен Полилей в популярният индустриален стил от серия Осветителни тела TOWNSHEND 5 с каталожен номер 43133 на марка EGLO Leuchten от Австрия. Прекрасно висящо от таван осветително тяло, което ще придаде неповторима визия и уют на всеки интериор във VINTAGE стил като полилей за локално осветление над маса в кухня и трапезария или като полилей за всекидневна стая и спалня. Осветителното тяло е изключително подходящо като осветление за ресторант или кафе. Не пропускайте да добавите консумативи от нашите предложения за крушки.

363.00 лв. 
Модел LUGANO SP3 - 206875

Класически Полилей с ефектни абажури от керамика в набралия популярност VINTAGE стил от серия Осветителни тела LUGANO SP3 с каталожен номер 206875 на марка Ideal Lux от Италия. Изберете подходящо осветление за всяка селска къща, вила, апартамент или заведение с неповторима и автентична визия, като полилей за всекидневна стая, осветление за трапезария или полилей за спалня. Не пропускайте да изберете подходящи крушки от нашите предложения за консумативи.

742.00 лв. 
Модел EDELWEISS SP4 - 206790

Класически Полилей с ефектни абажури от керамика в набралия популярност VINTAGE стил от серия Осветителни тела EDELWEISS SP4 с каталожен номер 206790 на марка Ideal Lux от Италия. Изберете подходящо осветление за всяка селска къща, вила, апартамент или заведение с неповторима и автентична визия, като полилей за всекидневна стая, осветление за трапезария или полилей за спалня. Не пропускайте да изберете подходящи крушки от нашите предложения за консумативи.

916.00 лв. 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

 

гр. София, Военна рампа
ул. Проф. Иван Георгов 3 А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.