Бар столове


Бар столове съобразени с вашата кухня

Флоранс

Изчистени , плавно преливащи се линии от тапицираната седалищна част към елегантните букови крака. Ниска облегална част и невероятен комфорт , постигнати чрез перфектното съчетание на ергономичните форми.

337.00 лв. 
Сани

Модел Сани е перфектното решение когато ви трябва комфорт на малко площ. Симпатичен, стилен, здрав. Гърбът е от масив орех.

228.00 лв. 
Съни

Бар стол Съни е тапициран удобен стол . Дамаската е плюш .Гърбът на стола е капитониран с облечени копчета, което е перфектно съчетание на модерен стил с привкус на класика.

228.00 лв. 
Кали

Бар стол Кали е въртящ се бар стол с мека седалка тапицирана в еко кожа, оборудван с газов амортисьор за корекция на височината, позволяваща нагласяне в избрана от Вас позиция.

69.00 лв. 
Пени

Бар стол Пени е въртящ се бар стол с мека седалка тапицирана в еко кожа, оборудван с газов амортисьор за корекция на височината, позволяваща нагласяне в избрана от Вас позиция.

58.00 лв. 
Пени 1

Бар стол Пени 1 е въртящ се бар стол с тапицирана с дамаска седалка, оборудван с газов амортисьор за корекция на височината, позволяваща нагласяне в избрана от Вас позиция.

58.00 лв. 
Поли

Бар стол Поли 1е въртящ се бар стол с удобна мека тапицирана седалка в еко кожа. Функцията за регулиране на височината го прави подходящ за барове с различна височина.

89.00 лв. 
Поли 1

Бар стол Поли 1 е въртящ се бар стол с удобна мека тапицирана седалка. Функцията за регулиране на височината го прави подходящ за барове с различна височина.

89.00 лв. 
Кали с подлакътник

Бар стол Кали е изключително удобен въртящ се бар стол с подлакътник и мека седалка, тапицирана с дамаска или еко кожа. Оборудван е с газов амортисьор за корекция на височината, позволяваща нагласяне в избрана от Вас позиция.

109.00 лв. 
Кали 17

Бар стол Кали 17 е въртящ се бар стол с газов амортисьор. Тапициран е в еко- кожа.

89.00 лв. 
Романс

Страхотен модел от масив бук , избор на различни видове дамаски и цвят на байцове .

234.00 лв. 
Комфорт

Страхотен модел от масив бук и тапициран гръб, избор на различни видове дамаски и цвят на байцове .

273.00 лв. 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

 

гр. София, Военна рампа
ул. Проф. Иван Георгов 3 А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.