Малки дивани и фотьойли


Удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

ДИВАН AMORINITO XL

С царствен и изискан дизайн, диван Amorinito XL ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Диван Amorinito XL е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

858.00 лв. 
КРЕСЛО AMORINITO

С царствен и изискан дизайн, кресло Amorinito ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Amorinito е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

587.00 лв. 
КРЕСЛО РЕЛАКС AGUSTIN

С царствен и изискан дизайн, кресло Agustin ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Agustin е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

839.00 лв. 
КРЕСЛО РЕЛАКС AGUSTIN 2

С царствен и изискан дизайн, кресло Agustin 2 ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Agustin 2 е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

877.00 лв. 
КРЕСЛО РЕЛАКС BARD

С царствен и изискан дизайн, кресло Bard ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Bard е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

916.00 лв. 
КРЕСЛО BISHOP

С царствен и изискан дизайн, кресло Bishop ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Bishop е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

660.00 лв. 
КРЕСЛО РЕЛАКС PARADISE

С царствен и изискан дизайн, кресло Paradise ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Paradise е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

1074.00 лв. 
КРЕСЛО РЕЛАКС CAMARO

С царствен и изискан дизайн, кресло Camaro ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Camaro е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

838.00 лв. 
КРЕСЛО РЕЛАКС С МАСАЖНА ФУНКЦИЯ DOPIO

С царствен и изискан дизайн, кресло Dopio ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Dopio е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

1946.00 лв. 
КРЕСЛО MARVEL

С царствен и изискан дизайн, кресло Marvel ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Marvel е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

663.00 лв. 
КРЕСЛО FILO

С царствен и изискан дизайн, кресло Filo ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Filo е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

334.00 лв. 
КРЕСЛО ERIK

Кресло ERIK е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

455.00 лв. 
КРЕСЛО RANDY

Кресло RANDY е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

407.00 лв. 
КРЕСЛО CHESTER

С царствен и изискан дизайн, кресло Chester ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Chester е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

687.00 лв. 
КРЕСЛО ДАРЕН

Кресло ДАРЕН е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

377.00 лв. 
КРЕСЛО ROMEO

С царствен и изискан дизайн, кресло Romeo ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Romeo е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

463.00 лв. 
КРЕСЛО BALTIMORE

С царствен и изискан дизайн, кресло Baltimore ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Baltimore е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

476.00 лв. 
КРЕСЛО MARSHAL

С царствен и изискан дизайн, кресло Marshal ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Marshal е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

442.00 лв. 
КРЕСЛО CROWN

С царствен и изискан дизайн, кресло Crown ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Crown е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

576.00 лв. 
КРЕСЛО REZZO

С царствен и изискан дизайн, кресло Rezzo ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Rezzo е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

576.00 лв. 
КРЕСЛО BUTTERFLY

Кресло Butterfly е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

771.00 лв. 
КРЕСЛО LUXOR

С царствен и изискан дизайн, кресло Luxor ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Luxor е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

1455.00 лв. 
КРЕСЛО PIVOT

С царствен и изискан дизайн, кресло Pivot ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Pivot е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

584.00 лв. 
КРЕСЛО SOFT

С полъх на ретро стил и домашен уют, кресло Soft ще внесе комфорт и приятна атмосфера във вашата дневна. Креслото се предлага в две разновидности на основата - с хромирана основа от хромиран метал или черна основа от прахово боядисан метал.

583.00 лв. 
ДИВАН SOFT 2 XL

С царствен и изискан дизайн, диван Soft 2 XL ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Диван Soft2 XL е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

970.00 лв. 
КРЕСЛО CASTEL/ CASTEL 2

С царствен и изискан дизайн, кресло Castel ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Castel е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

579.00 лв. 
ДИВАН CASTEL XL

С царствен и изискан дизайн, диван Castel XL ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Диван Castel XL е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

951.00 лв. 
ДИВАН CASTEL 2 XL

С царствен и изискан дизайн, диван Castel 2 XL ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Диван Castel 2 XL е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

970.00 лв. 
КРЕСЛО COTTO

С царствен и изискан дизайн, кресло Cotto ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Cotto е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

534.00 лв. 
КРЕСЛО PURIO

С царствен и изискан дизайн, кресло Purio ще внесе лукс и комфорт във вашата дневна. Кресло Purio е изключително удобна и комфортна мека холна мебел, на която може да отпочивате на спокойствие в дома.

542.00 лв. 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

ОФИС

Среща  с предварителна

уговорка и записан час.

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.