Детски осветителни тела


LED аплик делфин

Код:Аplik-delfin/Марка:WELLSTEP LED аплик във формата на делфин от детската серия аплици е подходящ за декоративно осветително тяло за детска стая или друго помещение, в което искате да внесете допълнителна доза настроение и усмивки по лицата на любимите хора.

43.00 лв. 
LED аплик китара

Код:Аplik-kitara/Марка:WELLSTEP LED аплик във формата на китара от детската серия аплици е подходящ за декоративно осветително тяло за детска стая или друго помещение, в което искате да внесете допълнителна доза настроение и усмивки по лицата на любимите хора.

43.00 лв. 
LED аплик пеперуда

Код:Аplik-peperuda/Марка:WELLSTEP LED аплик във формата на пеперуда от детската серия аплици е подходящ за декоративно осветително тяло за детска стая или друго помещение, в което искате да внесете допълнителна доза настроение и усмивки по лицата на любимите хора.

43.00 лв. 
LED аплик краче

Код:Аplik-krache/Марка:WELLSTEP LED аплик във формата на краче от детската серия аплици е подходящ за декоративно осветително тяло за детска стая или друго помещение, в което искате да внесете допълнителна доза настроение и усмивки по лицата на любимите хора.

43.00 лв. 
LED аплик гъба

Код:aplik-gyba/Марка:WELLSTEP LED аплик във формата на гъбка от детската серия аплици е подходящ за декоративно осветително тяло за детска стая или друго помещение, в което искате да внесете допълнителна доза настроение и усмивки по лицата на любимите хора.

43.00 лв. 
LED аплик слънце

Код:Аplik-sl/ Марка:WELLSTEP LED аплик във формата на усмихнато слънце от детската серия аплици е подходящ за декоративно осветително тяло за детска стая или друго помещение, в което искате да внесете допълнителна доза настроение и усмивки по лицата на любимите хора.

43.00 лв. 
LED аплик коте

Код:Аplik-kote/Марка:WELLSTEP LED аплик във формата на коте от детската серия аплици е подходящ за декоративно осветително тяло за детска стая или друго помещение, в което искате да внесете допълнителна доза настроение и усмивки по лицата на любимите хора.

43.00 лв. 
LED аплик рибка

Код:Аplik-ribka/Марка:WELLSTEP LED аплик във формата на рибка от детската серия аплици е подходящ за декоративно осветително тяло за детска стая или друго помещение, в което искате да внесете допълнителна доза настроение и усмивки по лицата на любимите хора.

43.00 лв. 
Плафон Облачета

Плафон в изчистени меки цветове и облачета, изключително подходящ за детска стая. Абажур придаващ на всяка детска стая акцент и топлина. Предлага се в различни големини и цветове.

167.00 лв. 
Плафон Облачета

Плафон в изчистени меки цветове и облачета, изключително подходящ за детска стая. Абажур придаващ на всяка детска стая акцент и топлина. Предлага се в различни големини и цветове.

167.00 лв. 
Лампа Облачета

Модел детски абажури Облачета се предлага в 6 цвята и е подходящ за стая на момичета и момчета. Нежни, свежи пастелни цветове придаващи весело настроение във всяка детска стая,

129.00 лв. 
Нощна лампа Облачета

Модел детски нощни лампи Облачета се предлага в 6 цвята и е подходящ за стая на момичета и момчета. Нежни, свежи пастелни цветове придаващи весело настроение във всяка детска стая,

179.00 лв. 
Лампа Bunny Baby

Бебешка нощна лампа, безжична, зареждаща се, в четири цвята

140.00 лв. 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

ОФИС

Среща  с предварителна

уговорка и записан час.

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.