Тапицирани легла


Тапицираните легла и спални са предпочитани с неповторимия комфорт и уют, които създават. Предлагат се с богат избор от дамаски и кожи на различни производители.

Покажи / скрий филтрите  
Цена

- лева
Модел Bella - легло с матрак

Високо луксозно легло с капитонирана табла. Изцяло тапицирано с луксозна дамаска. Тапицираното легло е снабдено с механизъм за повдигане на матрака, който прави вътрешния обем на леглото използваем.

1682.001490.00 лв. 
Модел Дъблин

Дъблин се предлага без матрак и с матрак с топер от мемори пяна. Красивия дизайн и елегантните линии създават необходимия уют на всяка спалня и предават модерно звучене.

2548.00 лв. 
Модел Белла

Тапицирано легло Белла е един модерен прочит на класически мотиви от мебелния дизайн. Моделът обещава да се адаптира успешно към Вашия интериор. Таблата е снабдена със специален механизъм, който Ви позволява да я прегънете и да получите удобна, мека облегалка с ергономичен наклон, идеална за четене на книга или гледане на телевизия.

903.00 лв. 
Модел Акцент

Усещане за топла и цветна сърцевина скрита под сигурността на фина тапицирана обвивка. Меките форми на модел Акцент подсказват за мекота и комфорт. Тапицираното легло е снабдено с механизъм за повдигане на матрака, който прави вътрешния обем на леглото използваем.

1439.00 лв. 
Модел Донна

Легло Донна е от луксозен клас , гарантиращ надеждност и комфорт съчетани с максимална функционалност. Леглото е снабдено с механизъм за повдигане на матрака и голямо подматрачно простраство.

1105.00 лв. 
Модел Леонардо

ЛЕОНАРДО представя един модерен прочит на класически мотиви от мебелния дизайн. Тапицирано легло с мека табла за максимален комфорт при облягане.

1374.00 лв. 
Модел Стоклолм

Легло с изчистени линии, място за багаж и интересна табла. Скандинавско легло със здрава конструкция и тапицирана основа.

1824.00 лв. 
Модел Рокер

Модел РОКЕР е нов модел тапицирано легло с повдигащ механизъм и ламелна рамка .Леглото е с декоративни шевове и тапицирани детайли, които придават модерна визия и ярък индивидуален стил . Притежава меки, заоблени форми и удобна за ползване конструкция

1311.00 лв. 
Модел Аннабел

Тапицирано легло АNNABEL е с повдигащ механизъм и подматрачна рамка. Тапицирано е със сива дамаска. Подходящо за матрак с размер 160/200 см.

906.00 лв. 
Модел Дивна

Кожена спалня Дивна е красиво изработена и с гаранция за качество.Състои се от разглобяема ракла, тапицирана с дамаска по каталог, подматрачна рамка с повдигащ механизъм, матрак - по избор /не е включен в цената/, тапицирана табла.

1274.00 лв. 
Модел Жасмин

Красивия дизайн и елегантните линии създават необходимия уют на всяка спалня и предават модерно звучене. Състои се от тапицирана табла, разглобяема ракла, позволяваща да се съхранява багаж, повдигаща подматрачна рамка. Комбинира се с матрак по избор /не е включен в цената/. Тапицирано с кожа.

1429.00 лв. 
Модел Ива

Кожено легло Ива е красиво и практично решение за всяка спалня. Леглото има съвременно излъчване, засилено от капитонирани детайли по таблата. Състои се от тапицирана, разглобяема ракла с механизъм, тапицирана табла и матрак по избор на клиента .

577.00 лв. 
Модел Зара

Tапицирано легло Зара е модел с модерна табла с декоративни детайли. Има разглобяема ракла за багаж със сваляща се тапицерия, позволяваща пространството под матрака да се използва рационално и повдигаща ламелна рамка.

1504.00 лв. 
Модел Берген

Изчистеният и натурален външен вид на легло Bergen е избран, за да подхожда на всеки интериор, като придава индивидуален щрих към спалнята

2401.00 лв. 
Модел Елеа

Модел с тапицирана табла, която осигурява по-голям комфорт при облягане. Леглото е изцяло тапицирано в дамаска. Леглото е за матрак с размери 160/200 см , включва газови амотисьори за повдигане на матрака и метална подматрачна рамка гарантираща здравина и стабилност.

1104.00 лв. 
Модел Соната

Тапицирано легло с висока, мека табла за максимален комфорт при облягане. Спалня Соната има механизми за повдигане на матрака, монтирани върху стабилна конструкция, като по този начин вътрешният й обем става напълно използваем. Повдигащите механизми са с газови амортисьори, което прави повдигането на матрака изключително лесно.

1545.00 лв. 
Модел Феромона

Нежно докосващи се линии, взаимно обгръщащи се форми и чувствени цветови контрасти подават сигнали за копнеж, съблазън и дълбоки емоции. Мекия силует на леглото дискретно загатва за удобството, което то ще предложи. Двете независими една от друга ергономични възглавници позволяват два различни ъгъла на облягане за допълнителен комфорт. В обема на леглото е обособена и практична ракла.

2135.00 лв. 
Модел Уейв

Спалня "Уейв" притежава уникален дизайн, създаващ усещане за лекота и спокойствие. Таблата на спалнята е заменена от две ергономични възглавници от пенополиуретан. "Уейв" излъчва мека приглушена светлина, която може да бъде в 5 различни цвята.

1457.00 лв. 
Модел Атлас

АТЛАС е сантиментална алхимия на минало и настояще, изразена в изчистени, геометрични линии и разкошни детайли. Високата тапицирана табла и широки обеми предоставят удобно място за двама. Модерната интерпретация на характерни мотиви от мебелния дизайн пренасят модела към категорията “класика на бъдещето”.

1470.00 лв. 
Модел Химера

Моделът пресъздава съвършената симбиоза между дърво и кожа. Мирисът на дърво, приятната и ненатрапчива цветова комбинация, удобството, с което те обгръща мекотата на тапицираната табла и смесицата от модерни и класически детайли внасят в дома неповторимо усещане за многообразие и уют.

1008.00 лв. 
Модел Виола

„Виола” е тапицирана спалня отличаваща се със стилен, ритмичен и категоричен дизайн. Строго дефинирани и същевременно пластични, лишени от ръбове форми внушават усещане за сигурност, спокойствие и мекота.

1287.00 лв. 
Модел Белисима

Тапицирано легло с елегантна и модерна визия. Леглото е с метална подматрачна рамка и механизъм с газови амортисьори за повдигане, който позволява използването на подматрачното пространство.

816.00 лв. 
Модел Марония

Изключително модерно легло за спалнята изцяло тапицирано в еко кожа или дамаска по ваш избор. Клиентът може сам да избере за какъв размер матрак да поръча леглото. В цената е включена метална подматрачна рамка, повдигащ амортисьорен механизъм и дъно.

844.00 лв. 
Модел Ина

Тапицирано легло с елегантна и модерна визия. Леглото е с метална подматрачна рамка и механизъм с газови амортисьори за повдигане, който позволява използването на подматрачното пространство.

844.00 лв. 
Модел Контеса

„Контеса” е тапицирано легло отличаващо се със стилен, ритмичен и категоричен дизайн. Строго дефинирани и същевременно пластични, лишени от ръбове форми внушават усещане за сигурност, спокойствие и мекота. Тапицираното легло може да бъде изпълнено в цветове, по избор, от каталог подбрани дамаски и еко кожи.

844.00 лв. 
Модел Хестия

Тапицирано легло с елегантна и модерна визия. Леглото е с метална подматрачна рамка и механизъм с газови амортисьори за повдигане, който позволява използването на подматрачното пространство.

849.00 лв. 
Модел Опиум

Тапицирано легло с елегантна и модерна визия. Леглото е с метална подматрачна рамка и механизъм с газови амортисьори за повдигане, който позволява използването на подматрачното пространство.

750.00 лв. 
Модел Ланс

Тапицирано легло е с елегантна и модерна визия. Леглото е с метална подматрачна рамка и механизъм с газови амортисьори за повдигане, който позволява използването на подматрачното пространство.

809.00 лв. 
Модел Хуана

Легло с тапицирани детайли и модерна визия, допълнено в компактна композиция с две нощни шкафчета. Леглото е с метална подматрачна рамка и механизъм с газови амортисьори за повдигане, който позволява използването на подматрачното пространство.

816.00 лв. 
Модел Lexus

Високо луксозно легло с капитонирана табла. Изцяло тапицирано с луксозна дамаска. Тапицираното легло е снабдено с механизъм за повдигане на матрака, който прави вътрешния обем на леглото използваем

1110.00 лв. 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

ОФИС

Среща  с предварителна

уговорка и записан час.

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.