Холни маси


Холни и помощни маси, в модерен и класически стил!

Холна маса Дария

С изключително елегантен и солиден дизайн, подчертан от красив плот в натурален цвят и стабилна основа от черен метал, холна маса Дария ще бъде прекрасно допълнение към вашия интериор...

549.00494.00 лв. 
Модел Mariffa

Елегантна помощна маса с вдигащ капак изработена от метал и MDF с избор от четири цвята

56.00 лв. 
Модел Amina

Модел Amina e eфектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

233.00 лв. 
Модел Antilla

Модел Antilla е комплект от две маси. Масите могат да се използват и като помощни.

349.00 лв. 
Модел Vilma

Ефектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност

330.00 лв. 
Модел Volta

Модел Volta е ефектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

325.00 лв. 
Модел Alaska

Модел Alaska включва две ефектни холни маси, които ще ви очароват с дизайн и функционалност. Масите са с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

342.00 лв. 
Модел Amarante

Модел Amarante e ефектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

280.00 лв. 
Модел Capri

Модел Capri e eфектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

338.00 лв. 
Модел Zara

Модел Zara е ефектна холна маса, която ще ви очарова с дизайн и функционалност. Масaта е с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

180.00 лв. 
Модел Nubira

Моделите Nubira са ефектни холни масички, които ще ви очароват с дизайн и функционалност. Масичките са с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома. Предлагат се отделно

175.00 лв. 
Модел Folla

Модел Folla са ефектни масички, които ще ви очароват с дизайн. Те са с безупречна изработка, която впечатлява с елегантни и красиви линии, допринасяйки за една изискана атмосфера в дома.

181.00 лв. 
Модел Alba

Нестандартни и практични помощни масички със стилни и хармонични форми, масите Alba ще придадат завършен и изтънчен вид на вашия интериор.

220.00 лв. 
Модел Aura - в два цвята

Модел Aura e eлегантна и нестандартна, със стилни и хармонични форми маса ,която ще придаде завършен и изтънчен вид на вашия интериор.

98.00 лв. 
Модел Sandra

Холна маса "SANDRA" е подходяща е за обзавеждане на хол, приемни, офиси и заведения.

390.00 лв. 
Модел Sandor

Холна маса САНДОР е изработена от МДФ в цвят дъб сонома и хром. Тя е с иновативен дизайн, който ще впечатли всички Ваши гости и приятели.

326.00 лв. 
Модел Alison

Елегантна и с изчистен дизайн, блестяща комбинация между елегантно бяло и стомана, маса Alison ще придаде изтънчен и красив вид на вашия интериор.

679.00 лв. 
Модел Fara - бял

Холна маса Fara е мебел със семпла и стилна конструкция. Комбинация от метална основа и полиран плот от МДФ в бял гланц

139.00 лв. 
Модел Tina

Холна маса ТИНА е неразтегателна, с правоъгълна форма, изработена от метал и със стъклен плот. Със своя практичен и атрактивен дизайн, масата е подходяща за интериора във всеки един дом или офис.

209.00 лв. 
Модел INNA

Холна маса Инна е стилна мебел с класически дизайн. Тя е неразтегателна, като разполага със стабилна конструкция. Основата на масата е изработена от боядисан метал, а плота е от стъкло.

180.00 лв. 
Модел Фантазия

Моделът се предлага с различни форми на плотовете. Могат да се изработят като елипса, кръг или триъгълник от закалено стъкло с различни размери. Краката са от масивна дървесина бук с избор на байцове.

919.00 лв. 
Модел Глобус

Плотът е изработен от закалено стъкло. Краката са от масивна дървесина бук с избор на байцове.

973.00 лв. 
Модел Романс

Плотът е изработен от закалено стъкло. Краката са от масивна дървесина бук с избор на байцове.

1106.00 лв. 
Модел Лукс

Плотът и краката са изработени от масивна дървесина бук с избор на байцове. Предлага се опция и колелца в два варианта за килими и мокети или паркет и дюшеме.

786.00 лв. 
Модел Елегант

Плотът и краката са изработени от масивна дървесина бук с избор на байцове. Предлага се опция и колелца в два варианта за килими и мокети или паркет и дюшеме.

646.00 лв. 
Модел Комфорт

Плотът е изработен от закалено стъкло. Краката са от масивна дървесина бук с избор на байцове.

933.00 лв. 
Модел Абанос

Модулна система, създадена в изчистен и класически стил. Нейните красиви бели нюанси ще създадат една топла и приятна атмосфера във вашия хол.

267.00 лв. 
Модел Melisa - Меден дъб

Холна маса МЕЛИСА е стандартна, с изчистени линии и прави форми. Разполага със стъклен плот и метална основа в цвят меден дъб.

128.00 лв. 
Модел ALEGRIA

Холна маса от масивно дърво Alegria е правоъгълна маса за хол или дневна със стилен класически дизайн.

189.00 лв. 
Модел Fedra

Холна маса Федра е перфектното решение за дневната ви. Изработена е от масивно дърво, а заоблените и крака допринасят за елегантния и дизайн. Конструкцията е здрава и стабилна.

263.00 лв. 
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Casa Bella
 

КАЗА БЕЛЛА ИНТЕРИОРИ ЕООД

ОФИС

Среща  с предварителна

уговорка и записан час.

гр. София, Студентски град, ул. Проф. Арх.Петър Ташев 1А

+359 884 020413


 

  Продукти

За фирмата

Услуги

Блог

Акция

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Контакти

Вход / Регистрация

Поръчка 0.00 лв.